Kinderfysiotherapeut

Willemien Schutrops


CONTACT INFO
Kinderfysiotherapeut

Ieder kind is uniek en volgt zijn eigen ontwikkeling. Dat maakt ook dat elk behandeltraject voor uw kind uniek is!

Sinds ik in 2002 ben gaan werken als kinderfysiotherapeut is dat voor mij, nog steeds, het belangrijkste uitgangspunt voor het behandelen van kinderen.

Mijn werkzaamheden binnen de praktijk bestaan uit het behandelen van kinderen tussen 0-18 jaar.

Van een voorkeurshouding bij een baby, schrijfproblemen, motorische problematiek, (terugkerende) blessures of lichamelijk onverklaarbare klachten, samen werken we aan een oplossing.

Het behandelen van kinderen bestaat niet alleen uit het verbeteren van motorische vaardigheden. Ook de sociaal emotionele staat spelen hierin een rol. Het is belangrijk dat we samen met u en uw kind een goed afgestemd plan samen stellen waarmee uw kind weer lekker in zijn/haar vel komt te zitten.

Wanneer er een ander probleem aan de orde lijkt te zijn werk ik graag samen met collega’s die daarin gespecialiseerd zijn om zodoende de best mogelijke behandeling voor uw kind te verkrijgen.

Naast kinderfysiotherapeut ben ik op dit moment mijn opleiding als kindercoach aan het afronden. De kennis die ik hier heb opgedaan kan ik  goed toepassen in mijn werk als kinderfysiotherapeut.

Wanneer u twijfelt of het probleem waar uw kind mee kampt iets is voor de kinderfysiotherapeut? Neem dan gerust contact op met de praktijk.


© 2020 - Fysiotherapie van Hattem