Algemeen fysiotherapeut

Rosalinde Lammerts


CONTACT INFO
Specialisatie: Algemeen fysiotherapie

In 2021 ben ik afgestudeerd voor de opleiding fysiotherapie aan de hogeschool Thim van der Laan. Na mijn afstuderen bij fysiotherapie van Hattem ben ik hier mijn carrière begonnen als algemeen fysiotherapeut. Naast het werk in de praktijk verzorg ik fysiofitness lessen bij de atletiekvereniging OSM’75 en ben ik actief als fysiotherapeut bij VV Maarssen.

Wat ik onder andere belangrijk vind is om samen met mijn patiënt vertrouwen te creëren in hun eigen lichaam. Graag werk ik samen met u aan het ultieme herstel. Mijn motto is: ieder mens is uniek en dat maakt dan ook dat ik iedere patiënt zie als een nieuwe uitdaging die ik graag met beide handen aanpak!

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik van kleins af aan al heel actief en gedisciplineerd binnen de paardensport. Ik beoefen de discipline dressuur dan ook op het hoogste niveau. De weg naar dit niveau is zeker niet zonder slag of stoot gegaan,  ook ik heb tegenslagen en blessures gekend. Hierdoor begrijp ik mijn patiënten als geen ander en is het aan mij de taak om hun weer blessurevrij en fit op het sportveld te krijgen als dit wenselijk is.


© 2020 - Fysiotherapie van Hattem