Kinderfysiotherapeut

Dorien Nauta


CONTACT INFO
Specialisatie: Kinderfysiotherapie

“Mijn naam is Dorien Nauta en ik werk al ruim 20 jaar met heel veel plezier als kinderfysiotherapeut. Kinderen zijn uniek en dat maakt mijn werk leuk, gevarieerd & uitdagend. Het is een voorrecht om al spelenderwijs kinderen hun mogelijkheden te laten ontdekken, te laten groeien en ze zo vooruit helpen. Het stimuleren en optimaliseren van motorische vaardigheden zorgt voor meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld!

Ik heb me gespecialiseerd in het jonge kind door onder andere de opleiding Fysiotherapie en Ontwikkelingsstoornissen bij kinderen van 0-2 jaar te doen. Deze groep kinderen zie ik thuis in hun eigen omgeving. De oudere kinderen zie ik op de praktijk of op een andere locatie zoals school, kinderdagverblijf, sportclub of de BSO.

Het is belangrijk dat er een omgeving gecreëerd wordt waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Een goede samenwerking met ouders en andere zorgverleners is daarom heel belangrijk. Positiviteit, creativiteit en aansluiten bij de belevingswereld van het kind spelen hierbij een sleutelrol. Daarnaast geef ik als kindertrainer mindfulness trainingen aan kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar en ben ik docent babymassage.”


© 2020 - Fysiotherapie van Hattem