Wat we doen

VELDREVALIDATIE

VELDREVALIDATIE

Return to sport.

Als het einddoel van je revalidatie bijvoorbeeld  weer is kunnen voetballen, hockeyen, tennissen, dan zul je dat ook moeten trainen en stopt je revalidatie niet in de fitness.Stapsgewijs kom je steeds dichter bij de maximale belasting van jou sport. Wij kunnen jou daar in begeleiden en zorgen dat je uiteindelijk de stap kunt maken naar de volledige groepstraining en vervolgens door naar de wedstrijdbelasting.

Bij welke klachten

Mocht je tegen spierschade oplopen, dan bepaald de mate van schade hoe snel je weer inzetbaar bent voor je team of individuele sport Helaas blijft het niet altijd bij spierschade en lopen mensen tegen botbreuken of bandletsel aan. Maar ook dan is het mogelijk om onder vakkundige begeleiding van ons weer “return to sport” te behalen.


Vergoedingen
Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij contractuele afspraken gemaakt waardoor we een groot aantal behandelingen rechtstreeks aan hen kunnen declareren. In je polisvoorwaarden kun je checken welke behandelingen de basisverzekering of de aanvullende verzekering vergoed. Als je er niet uitkomt, helpen we je graag. We beschikken over een systeem waarbij we snel boven water krijgen wat je vergoed krijgt, zodat daarover geen onduidelijkheid bestaat.

© 2020 - Fysiotherapie van Hattem