Wat we doen

(SPORT)MASSAGE

(SPORT) MASSAGE

Jouw lichaam bestaat voor een belangrijk deel uit spieren. Spieren die jou dagelijks laten bewegen en je lichaam stabiliteit geven en daarom onderhoud verdienen. Met massage bevorder je jouw herstel en kun je blessures helpen voorkomen.

Leid jij een druk en soms spannend leven dan is een massage een aanrader om jouw gespannen spieren te laten ontspannen. Onderzoek heeft bovendien aangetoond dat een intensieve massage van 45 minuten, door de aanmaak van extra witte bloedcellen, je weerstand tot 18% kan verhogen!

Marjon Smorenburg is als NGS sportmasseur op woensdag en vrijdag werkzaam in onze praktijk. Naast NGS sportmassage heeft zij o.a. de modules voor bindweefselmassage en voor voetreflexmassage gevolgd. Voor een extra ontspannend effect kun je jouw sportmassagebehandeling combineren met hot stones.

Sportmassagebehandelingen worden door enkele zorgverzekeraars deels vergoed. Informeer bij je eigen verzekeraar naar de voorwaarden. Je moet daarvoor wel zelf de rekening indienen.

Ben je onder behandeling in onze praktijk dan kun je een eerste afspraak bij Marjon maken tegen het vaste cliëntentarief. Vermeld dan de naam van jouw fysiotherapeut in het notitieveld bij het maken van je afspraak.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak ga naar www.tijdvoordemasseur.nl


© 2020 - Fysiotherapie van Hattem