Wat we doen

MANUELE THERAPIE

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie richt zich op klachten in het ‘bewegingsapparaat’: de wervelkolom en/of gewrichten van armen en benen. Deze klachten ontstaan meestal doordat de gewrichten voor korte of langere periode overbelast zijn geweest en daardoor niet goed meer werken. Bewegen wordt moeilijk en pijnlijk, spieren verkrampen en de pijn kan uitstralen naar andere delen van het lichaam. Manuele therapie helpt je bij het verminderen of verhelpen van deze stoornis zodat bewegen minder pijnlijk wordt.

Bij welke klachten

Klachten aan de wervelkolom, nek, armen en benen. Binnen onze praktijk zijn alle manueel therapeuten ook werkzaam als fysiotherapeut. Daardoor kunnen zij manuele therapie onderdeel laten zijn van een totaal behandelplan met als doel de klachten zo snel en effectief mogelijk aan te pakken.


Vergoedingen
Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij contractuele afspraken gemaakt waardoor we een groot aantal behandelingen rechtstreeks aan hen kunnen declareren. In je polisvoorwaarden kun je checken welke behandelingen de basisverzekering of de aanvullende verzekering vergoed. Als je er niet uitkomt, helpen we je graag. We beschikken over een systeem waarbij we snel boven water krijgen wat je vergoed krijgt, zodat daarover geen onduidelijkheid bestaat.

© 2020 - Fysiotherapie van Hattem