Wat we doen

FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

Met fysiotherapie verhelpen we bewegingsklachten, zodat je zo snel mogelijk weer vrij van pijn kan bewegen en sporten. Onze behandelingen richten zich niet alleen op je klachten, maar ook op de oorzaak van deze klachten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de klachten wegblijven. Met fysiotherapie bevorderen we je herstel en begeleiden we je bij het verbeteren van lichamelijke functies en het leren omgaan met beperkingen.

Onze behandelingen bestaan uit (meerdere) massages en/of oefentherapieën en worden gegeven op basis van de meest recente onderzoeken en inzichten. Onze praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de Vereniging voor Vrijgevestigde Fysiotherapeuten.

Bij welke klachten
Problemen op het gebied houding, beweging, spierkracht, coördinatie en conditie. Soms blijkt dat een combinatie met een andere behandelmethode, zoals manuele therapie of dry needling, het beste resultaat oplevert. In overleg met de patiënt maken we dat dan onderdeel van het totale behandelplan.


Vergoedingen
Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij contractuele afspraken gemaakt waardoor we een groot aantal behandelingen rechtstreeks aan hen kunnen declareren. In je polisvoorwaarden kun je checken welke behandelingen de basisverzekering of de aanvullende verzekering vergoed. Als je er niet uitkomt, helpen we je graag. We beschikken over een systeem waarbij we snel boven water krijgen wat je vergoed krijgt, zodat daarover geen onduidelijkheid bestaat.

© 2020 - Fysiotherapie van Hattem